На Євробаченні повинна була виступити Леді Гага

На Євробаченні, яке пройшло в Києві, повинна була співати американська співачка Леді Гага – повідомляє джерело. Про це повідомив Ігор Тарнопольський, продюсер співачки Джамали.
За словами Тарнопольського, йому повідомив про це Стюарт Барлоу, шоу-продюсер Євробачення-2017, відсторонений від роботи над конкурсом приблизно за місяць до його проведення – в квітні цього року.


“Леді Гага давала згоду виступити на Євробаченні-2017. Щоб забезпечити її приїзд і райдер, потрібно було від 100 до 200 тис. доларів. Я знаю про це від Стюарта Барлоу. Леді Гага повинна була виступати в Києві безкоштовно (як Тімберлейк в минулому році в Стокгольмі), треба було просто забезпечити райдер”, – розповів Тарнопольський.

“Чому безкоштовно? Тому що виступ на Євробаченні – це відмінне промо, вихід на величезну аудиторію. Це була можливість показати в Україні її ексклюзивний номер. Але на Леді Гагу не знайшлося 200 тисяч в бюджеті з 30 мільйонів євро. Роль запрошеної зірки віддали Руслані” , – додав продюсер Джамали.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.