Холостяк-7 вражає: Дмитро показав учасниці своє найбільш інтимне місце

За крок до фіналу вона зізналася, що нічого не відчуває до холостяка.
19 травня в ефір вийшов 11 випуск найромантичнішого і непередбачуваного шоу цієї весни «Холостяк 7». Шоу наближається до логічного завершення, і стає все цікавіше. Саме тому не можна пропускати останні серії!

Три місяці найкращі дівчата країни боролися за серце бажаного холостяка, чемпіона світу з плавання Дмитра Черкасова. І ось у проекті залишилося всього три учасниці, з якими головному героєві вдалося максимально зблизитися.

Юля, Стелла і Ліда – саме з цими красунями Дмитро у цьому випуску познайомив своїх найрідніших і найближчих людей. Для когось з дівчат це знайомство стало новим етапом у відносинах з холостяком, а хтось розчарувався , визнавши абсолютну несумісність характерів.

Першою представив Дмитро своїм батькам Стеллу. Саме її він вирішив познайомити з роботою всього свого життя, і привів у басейн на тренування, яке провів самий суворий тренер в житті спортсмена – батько холостяка.

Потім перевірила дівчину на кулінарні здібності мама Діми. Жінки поговорили по душам про найважливіше і трепетне.

Наступна зустріч відбулася у Юлі, тільки на знайомство до неї прийшов друг Дмитра. Така ситуація видалася незрозумілою Юлі.

Потім красуня вирушила в батьківський будинок свого обранця, де і познайомилася з усіма родичами. Мама головного героя негативно сприйняла участь дівчини з дитиною в подібному проекті.

Остання зустріч перед церемонією троянд сталася з Лідою. «Хорошу дівчинку» хлопець привів у свій майбутній, поки що недобудований будинок.

Варто відзначити, що така ініціатива з боку холостяка трохи злякала дівчину. Холостяк зізнався, що вона – перша дівчина, кому він вирішив показати свою «фортецю». Потім парочка вирушила на знайомство з батьками.

Церемонія троянд пройшла без зайвої драми, оскільки і Юля, і Дмитро зійшлися на тій думці, що вони не підходять один одному. Таким чином, фіналістками стають Ліда і Стелла.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.