Dan Balan став священиком в новому кліпі “Hold On Love”: відео

У центрі сюжету – дзеркальний автомобіль, що відображає страхи і приховані бажання головного героя Балана.

“Hold On Love” – ​​п’ята спільна робота молдавського співака з режисером Аланом Бадоєвим. Картина має двоякий сенс і сповнена символізму. У центрі сюжету – дзеркальний автомобіль, що відображає страхи і приховані бажання головного героя Балана. Бадоєв розповідає:

Для мене це новий етап креативного співробітництва з артистом. Саме той випадок, коли я став фанатом треку з першої секунди, що дозволило створити абсолютно несподіване відео. З цим артистом приємно створювати і йти на експерименти.

Зйомки кліпу проходили в центрі Лос-Анджелеса – неоновий рай, і стилізовані під трилери Девіда Фінчера. Для реалізації задуманої ідеї команді режисера довелося перекрити цілий квартал “міста ангелів”:

Вперше почувши трек “Hold On Love” мені відразу захотілося зробити відео в стилі фільмів Фінчера. Мені бачилася темна і таємнича атмосфера, і, звичайно секс, що витає в повітрі. До кінця історія склалася після розуміння того, що герой Дана повинен бути пастором. Я відчуваю гордість і щастя за всю нашу команду. Ми створювали цю історію на межі можливого, і я радий, що в ній не було компромісів!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.