Екс-учасниця “Холостяк-7″ Галя, відверто розповіла про стосунки з одруженим чоловіком” (відео)

Галина розповіла про свій відхід з проекту.

Галя покинула проект практично за крок до фіналу, після того як холостяк Дмитро Черкасов дізнався, що дівчина зустрічалася з одруженим чоловіком. Про це розказав батько дівчини під час знайомства Дмитра з батьками Галини. На онлайн-конференції в “КП в Україні” дівчина розповіла, як пережила відхід з шоу і чому холостяк неправильно зрозумів історію її минулих відносин.

– Пам’ятайте ваші відчуття, коли покинули проект?

– Коли я приїхала з церемонії троянд в готель, то не могла заспокоїтися. Я проплакала майже п’ять годин, постійно згадувала все, що сталося зі мною на проекті. Після шоу я зрозуміла, що всі моменти треба обговорювати з батьками, для того, щоб вони розуміли, що відбувається в моєму житті. На жаль, Діма розчарувався в мені і до кінця так і не розібрався в цій історії.

– Так у вас були стосунки з одруженим чоловіком?

– Це не правда. Я познайомилася з молодою людиною в той момент, коли він був вільний. Розповів, що у нього є дочка, яку він виховує, але з матір’ю дитини разом не живе. Але у багатьох глядачів склалося враження, що я була коханкою, і що саме я повела цього чоловіка з сім’ї. Під час шоу тато сказав таку фразу: “Він повернувся до дружини і дитини”. Після нашого розставання саме я сказала йому, щоб він повернувся в сім’ю, адже дитині потрібен батько.

– Чи не ображалися на батька?

– У нас з татом хороші відносини. Ми знайшли компроміси, і я намагаюся його більше присвячувати в своє життя. Що сталося, те сталося. Не буду ж через це відмовлятися від батька! Перші кілька днів у мене була депресія, але потім я швидко влилася в роботу і почала нею жити. Зараз у мене все добре!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.