Наймолодша Народна артистка України не забуває про свою Батьківщину на гастролях

Наталя Бучинська продовжує прославляти нашу країну і за її межами

Днями Знай.ua повідомляв про кричущу несправедливість, коли одних влада карає за невеликі провини, а інших, які відкрито паплюжать Україну, не чіпають.

В цю тему варто розповісти і про тих, хто навпаки робить все, щоб прославляти нашу країну, про тих справжніх патріотів, які привселюдно визнавалися в любові до України, ще до того, як це стало мейнстрімом.

Любов до рідної країни виявляється не в тому, як голосно ти зможеш крикнути «Слава Україні», а в тих справах і вчинках, які ти робиш.

Наталя Бучинська є наймолодшою виконавицею що одержала звання Народної артистки України. І ось вже понад 20 років вона прославляє нашу країну та нашу мову, гастролюючи по безлічі країн.

Зовсім недавно співачка відвідала Іспанію, куди вирушила на запрошення української діаспори, щоб дати концерт до Дня Матері.
«Повернулися дуже задоволені додому після гастролей у містах Торревьєха і Мурсія, – розповіла Бучинська. – Отримали море прекрасних емоцій».

Як повідомляє Objetivo Torrevieja, цей захід став можливим завдяки культурному центру «Virgen del Carmen». Саме завдяки йому вже не перший рік виходить зібрати українців, які живуть в Іспанії, відзначити День Матері.

Відзначимо, що в Іспанії українці легко вдалося зібрати повний зал. Аж дві години вона співала свої українські пісні. Допомагали їй у цьому діти українського походження, які мило танцювали, одягнені в українські костюми.

«Присутні на концерті люди підспівували всім пісням Наталії, – повідомила одна з присутніх на концерті глядачок. – Це була незабутня атмосфера».

У більшості випадків на виступах співачки присутні українські прапори. Зовсім недавно під час концерту на Аскольодовой могилі, був розгорнутий великий український прапор, який ще раз довів велику любов зірки до свій Батьківщині.

«Я отримала подарунок – книгу від Отця Ігоря Онишкевича з підписом, – розповіла Бучінская.- Співали всі разом! І як зазвичай був прапор України».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.