Не думай про погане — захворієш. Варто прочитати кожному!

Один з найвідоміших лікарів стародавності Авіценна говорив: «У лікаря є три засоби у боротьбі з хворобою — слово, рослина, ніж».

Зверніть увагу — слово на першому місці. В одному з паризьких клінік молодий психолог Емілі Кьи на свій страх і ризик, посилаючись на головного лікаря, поставила в обов’язок своїм хворим три рази в день вголос або подумки повторювати по 10 разів фразу «З кожним днем я відчуваю себе все краще і краще». Причому повторювати це не механічно, а по можливості яскраво.

І що ви думаєте? Вже через місяць пацієнти цього лікаря стали головним джерелом розмов медичного персоналу госпіталю, а потім і всієї Франції. Дивно, але факт: хворі одужували протягом місяця, у деяких хворих навіть зникла необхідність у хірургічному втручанні.

Тобто підтвердилася гіпотеза великого вченого давнини Парацельса, який стверджував, що чудеса творить віра.

Наше здоров’я — прямий наслідок мислення людини. Ніхто вже не ставить під сумнів, що між психічним і фізичним станом людей існує прямий зв’язок.

Не думай про погане — захворієш. Один з найбільш важливих психологічних законів говорить: словесне вираження любові, симпатії і захоплення підсилює життєву енергію того, до кого воно звернене. А злі і недобрі слова зменшують енергію слухача.

Загальне число захворювань, пов’язаних з поганими думками, продовжує неухильно рости.

Щоб протистояти їм, треба слідувати пораді древніх мудреців — радіти життю, як би важка вона не була! Отже, здоров’я, життя і доля людини залежать від її думок. Думаєш про хороше — чекай гарного.

Думаєш про погане — погане й отримаєш. Те, про що ми постійно думаємо, переростає в переконання, що це має або може статися. І ця віра народжує подія…

Саме тому з сьогоднішнього дня починаємо думати тільки про хороше, сподіватися тільки на краще. І ще, ніколи не переживайте через дрібниці!

Візьмемо на озброєння два золотих правила американського кардіолога Роберта Еліота, визнаного фахівця з профілактики інфарктів та серцевої недостатності.

Правило перше: Не засмучуйтеся через дрібниці. Правило друге: Все дрібниці. Будьте здорові!!!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.