Віталій Кличко дав брату неправильну пораду після шостого раунду бою з Джошуа

Кличко-старший вважає своєю помилкою те, що Володимир не добив британця після нокдауну

Старший брат українського боксера Володимира Кличка (64-5, 53 КО) Віталій в ефірі програми “Великий бокс” заявив, що також несе відповідальність за поразку Володимира в бою проти Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО). “Вічний” чемпіон WBC розповів, що підказував братові під час поєдинку, пише Сегодня.

“Я дав Володимиру неправильну пораду після шостого раунду. Я був впевнений, що Джошуа з такою величезною м’язовою масою не зможе бути досить живим, швидким і активним в пізніх раундах. Чим більше м’язова маса, тим більше вона споживає кисню. Витривалість пов’язана з різними антропометричними даними. У цьому ключі я відмовляв Володимира від швидкого завершення бою. Я говорив: “Не поспішай, все прийде”. Я розраховував, що після сьомого-восьмого раундів Джошуа буде більш повільним, втомленим, і Володимир матиме більше шансів. Зараз я задаю собі питання, може, потрібно було викластися відразу ж і добити Ентоні. Може бути, це була помилка.

Володимир був готовий і технічно, і фізично. Він добре працював ногами і не давав Джошуа підготувати свою атаку. На спарингах він показав свою готовність, і я це бачив. Все було б по-іншому, якби Володя не пропустив цей аперкот. А пропустив він його тому, що на середній дистанції його не було видно. Коронний удар, яким Джошуа користувався багато разів. Де тут була помилка – не знаю. Випадковість, трохи ближче увійшов в дистанцію в цю секунду. Просто зірки в цю секунду так зійшлися. Якби не цей підступний удар, після якого не було можливості зупинитися, Володимир б як мінімум виграв бій за очками”, зізнався Віталій.

Нагадаємо, в останньому поєдинку, який пройшов 29 квітня на стадіоні “Уемблі” в Лондоні, Володимир Кличко зазнав поразки від британця Ентоні Джошуа в поєдинку за титули IBF IBO WBA Super.

Джошуа нокаутував Кличка в 11-му раунді. До цього українець тричі побував у нокдауні, і один раз – британець.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.