Британський журналіст викликав у Жириновського припадок люті (відео)

Оуен Метьюс нагадав, скільки країн визнали анексію Криму

Британський журналіст Оуен Метьюс виступив на російському політичному ток-шоу, де нагадав, чий насправді Крим. Його слова викликали черговий припадок у лідера ЛДПР Володимира Жириновського.

Метьюс сміливо засудив агресивну політику Росії та гасла “Кримнаш”. Він нагадав, що анексію українського півострова визнали лише шість країн світу.

“Шість країн, таких як Венесуела. Ви можете один одному повторювати до посиніння, що “Кримнаш”. Я розумію, що ви вірите, але ніхто вам не вірить. Весь світ розуміє правду. Ви платите за це”, – заявив британець.

Слова Метьюс змусили в черговий раз засумніватися в адекватності Жириновського. Він кричав, що “Крим – наша земля”, пропонував Сполученому Королівству віддати Північну Ірландію Республіці Ірландії, звинувачував у знущанні над Норвегією та розповідав про інші речі, які викликали задоволену посмішку його колег.

“Ви, британці – найбільш підлі, найбільш брудні, найбільш мерзотні”, – аргументи Жириновського.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, Жириновський цинічно прокоментував смерть Збігнєва Бжезінського та виразив надію на покращення відносин між Росією та США.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.