Ви бачите там білизну? Ані Лорак вразила вбранням у якому видно абсолютно ВСЕ!

Українська співачка Ані Лорак ніколи не повертається з порожніми руками. Цього разу RU.TV зазначив її дует з репером Мотом, — передаэ Корупція Стар

27 травня в Crocus City Hall в Москві (Росія) традиційно пройшла музична премія телеканалу RU.TV. На червоній доріжці з’явилося кілька українських артистів, серед яких група Quest Pistols Show, LOBODA, Время и Стекло, Анна Седокова, Макс Барських та інші. Очевидним тріумфатором вечора стала Ані Лорак. Вона разом з Мотом виграла в номінації Дует року за версією телеканалу RU.TV. А перемогу їм принесла пісня Сопрано.
Співачка змінила два розкішних наряду за вечір. На червоній доріжці в блакитному платті, що облягає, розшитому бісером, від Tony Ward Couture, а виступала і отримувала статуетку в блискучому комбінезоні зі шлейфом від цього ж бренду.

Шанувальники відреагували на перемогу Лорак по-різному: “Наша зірка, ми дуже раді, що ви перемогли, тримали за вас кулачки, дуже хвилювалися”, “Вітаємо! Ми не сумнівалися у вашій перемозі “,” Пісня суперская, голос супер, а краса Анни зашкалює “змінювалися” А колись Ані Лорак мріяла про Греммі, а тут знову — самовар! Ось так! “.

https://www.instagram.com/p/BUm-MSwjgu9/

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.