Бейонсе опублікувала фотографію в бікіні напередодні пологів

35-річна Бейонсе, яка родить не сьогодні-завтра, опублікувала на своїй сторінці в Instagram ніжне фото з 5-річною дочкою Блу Айві.

35-річна Бейонсе, яка родить не сьогодні-завтра, опублікувала на своїй сторінці в Instagram ніжне фото з 5-річною дочкою Блу Айві. Артистка тримає дитину, у якої вже днями з’являться братик і сестричка, на руках, передає Ukr.Media.

Ми,

— коротко підписала кадр Бейонсе.

Мати і дочка позують для знімка в купальних костюмах: Блу — в рожевому слитном купальнику, а Бейонсе — у синьому бікіні, поверх якого вона одягла напівпрозору накидку того ж відтінку. Яскраво-червона помада на губах, укладка хвилями і яскраві аксесуари завершували образ співачки.

Бейонсе та Джей Зі чекають двійню, про це сама співачка розповіла фанатам в лютому цього року. З тих пір в мікроблозі артистки часто з’являлися фотографії, що демонструють кругленький живіт. Так, в цьому місяці пара влаштувала вечірку на честь майбутніх малюків під назвою Carter Push Party в африканському стилі. На заході Бейонсе з’явилася з оголеним животом, який був розмальований малюнком із хни.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.