Ну так собі, середнячок: дружина мера Кличка заспівала на даху ЦУМу (фото, відео)

Наталія Кличко прилетіла до Києва, щоб дати сольний концерт на даху торгового центру, що належить Ринату Ахметову.

Наталія Кличко дуже рідко буває в Україні.

43-річна Наталія Кличко, дружина мера Києва дала черговий концерт. Дивно, що захід відбувся в столиці України, так як Наталя тут дуже рідкісний гість. Своєю співочою кар’єрою дружина Віталія Кличка займається в основному в Німеччині, де живе з дітьми.

Захід відбувся на даху торгового центру ЦУМ на Хрещатику. Відзначимо, що ЦУМ належить найбільшому українському підприємцеві Ринату Ахметову. Центр нещодавно відкрився після масштабної реконструкції.

Перед відомими і не дуже гостями Наталя представила свою сольну програму Naked Soul. Нагадаємо, що взимку минулого року вона записала дебютний альбом “Оголена душа” і гастролювала з ним по містах Німеччини. На багатьох німецьких сайтах продавалися квитки на її концерти по € 36 євро, а з доставкою – € 40.

Подарунок у вигляді сольного виступу дружина градоначальника підготувала нібито спеціально до Дня Києва. Серед тих, хто прийшов послухати Наталію Єгорову (дівоче прізвище) був її дівер Володимир Кличко, перед останнім боєм якого вона виконувала гімн України, близький друг і заступник Віталія Кличка – Ігор Ніконов з дружиною Інною, глава правління “Ощадбанку” і близький друг Арсенія Яценюка – Андрій Пишний з дружиною.

Цікаво, що кожному відвідувачу концерту був вручений в якості подарунка альбом дружини мера.

Нагадаємо, що Наталія Кличко живе переважно в Гамбурзі (Німеччина), де ходять в школу двоє її дітей: дочка Ліза-Вікторія і син Максим. Старший Єгор-Даніель вже вчиться в США.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.