Еліна Світоліна: “Було велике почуття паніки через те, що відбувається”

Наша тенісистка з травмою пройшла до чвертьфіналу “Ролан Гаррос”.

Перша ракетка України Еліна Світоліна ледве пробилася до чвертьфіналу “Ролан Гаррос”. Українка в трьох сетах обіграла хорватку Петру Матіч.

– Травма не дала мені добре стартувати, я відчувала певний дискомфорт. Це дивно, тому що я весь день почувалася нормально, а потім за 20… ні, за 30 хвилин до матчу, я просто відпочивала. Потім встала і в мене ніби в очах потемніло, відчула сильний біль в спині, – цитує Світоліну “Великий теніс”. – Я навіть сьогодні толком не розім’ялась перед матчем. Тому було велике почуття паніки через те, що відбувається. І потім я забула як перемагати, як грати (посміхається). Тож я не була в грі на всі 100%. Мій фізіотерапевт був у шоці, тому що я сказала, що такого болю раніше не відчувала. Так, буває скутість після затяжних матчів, але це все одно інший біль. Це було дуже дивно і незвично для мене. Ось чому, коли я вийшла на корт, то не була зібраною, це була ненормальна ситуація. Але це досвід, а вже все сталося як сталося.

Мені вже надали допомогу, гарячий душ, десь хвилин 20, дуже допоміг моїй спині. На щастя, завтра у мене вихідний, тож я ще проходитиму необхідну терапію, а ще важливий повноцінний відпочинок.

З приводу чвертьфіналу з Сімоною Халеп, то я винесла багато корисного з нашого останнього матчу в Римі. Той фінал був важким, оскільки ми обидві боролися з травмами. Це був хороший матч і, я думаю, я можу підготувати план гри на чвертьфінал, а там подивимося, що буде.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.