Тест на секс: які ви у ліжку?

Вам потрібно вибрати один варіант вказаний на зображенні і прочитати результат.

Можливо, він буде безглуздим, але є велика ймовірність, що розкриється правда про вас.

Перший малюнок говорить про те, що Ви віддаєте перевагу рівноправності у відносинах з партнером. Вам не подобається завжди домінувати в сексі або підкорятися. Ви за те, щоб ініціатива переходила від одного партнера до іншого.

Другий малюнок означає, що Ви пасивні в сексі, Вам подобається повністю віддавати себе у владу своєму партнеру, робити те, що він від Вас вимагає, буквально розчинятися в ньому.

Третій малюнок говорить про те, що Ви вимагаєте від свого партнера повного задоволення своїх бажань. Ви тільки берете, нічого не віддаєте натомість. Ви егоїстичні в сексі.

Четвертий малюнок каже про Ваше прагнення до новизни, Ви шукайте гострих відчуттів, секс для Вас є чудовою нагодою випробувати щось новее і незвичайне. Ви перебуваєте в постійному пошуку, з Вами в ліжку не заснеш і не засумуєш.

П’ятий малюнок яскраво демонструє Вашу схильність до садизму. Можливо, Ви не усвідомлюєте цього, але Вам подобається принижувати свого партнера, змушувати його повністю і беззастережно підкорятися Вам і робити все, що Ви від нього вимагаєте.

Шостий малюнок – це Ваші явні мазохістські нахили. Ви віддаєте перевагу в ролі партнера владній, жорстокій людині. Вам подобається відчувати себе безпорадною жертвою, Ви готові терпіти біль і приниження, тому що тільки так Ви можете отримати сексуальне задоволення.

Сьомий малюнок говорить про те, що Ви по натурі своїй неймовірно сексуальні чуттєві. Ви всією душею і тілом любите секс і робите все від Вас залежне, щоб урізноманітнити його, виключити з нього рутину і наповнити новими враженнями. Ви не проти екстремального сексу.

Восьмий малюнок каже про Вашу непостійність. Ви навіть уявити собі не можете секс з одним партнером. Ви схильні до зрад і не вважаєте їх гріхом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.