ДЖАМАЛА ПРЕДСТАВИЛА НЕЙМОВІРНИЙ КЛІП З ПРИБУЛЬЦЯМИ В КАРПАТАХ НА ПІСНЮ “1944” (ВІДЕО)

Нарешті світ побачив кліп на переможну пісню “1944” Джамали. Прем’єра відео, яке передає всю потужність композиції відбулася 22-го вересня.

На зйомках кліпу, які відбувалися в Чернівецькій області в Буковинських Карпатах, сама природа влаштувала Джамалі й усій знімальній групі випробування сильним туманом, вітром та жахливим холодом.

“Мабуть, це була найважча зйомка в моєму житті. Без зупинки лив дощ, пеленою стояв туман, який не міг прогнати навіть сильний вітер, було жахливо холодно. Здавалося, сама природа вирішила влаштувати нам випробування! Адже ще за день до зйомок світило сонце і ніщо не віщувало негоди”, – розповіла переможниця “Євробачення-2016”.

Локацією кліпу стала покинута військова база “Памір” на вершині гори Томнатик, яка знаходиться на висоті тисяча п’ятсот шістдесят п’ять метрів над рівнем моря. Зйомки проходили три дні.

“Підйом на гору Томнатик займав 2 години, а спускатися було ще довше. В якийсь момент здалося, що ми стали заручниками гори. Нас заливало холодним дощем, тому ми при першій-ліпшій можливості грілися біля печі і сушили речі”, – зізналася Джамала.

Для знімальної групи гаряча їжа була розкішшю, бо розвести багаття при такій погоді було вкрай складно

“Ми буквально боролися за вогонь, як первісні люди. Місцеві жителі підгодовували нас медом і поїли трав’яним чаєм. З усієї округи люди приїжджали подивитися на Джамалу. Їм було не лінь в негоду підніматися на гору дві години по бездоріжжю, щоб зробити фото і взяти автограф”, – додала співачка.

Режисером і хореографом-постановником відео виступив Анатолій Сачивко, оператором став Микита Кузьменко. Ця ж команда раніше працювала над відео Джамали “Заплуталась”.

klip1944_nlo

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...