Жорстоко вбила і викинула в колодязь дитину! Не для слабких

Жінці, яка вбила свого 10-місячного сина й викинула його в колодязь, оголосили про підозру в умисному вбивстві, – передає Корупція Інфо

Нагадаємо, 5 червня до чергової частини Любомльського відділу поліції звернувся 29-річний житель села Підгородне цього ж району. Чоловік повідомив, що, за словами його 22-річної дружини, їхнього 10-тимісячного сина забрали працівники соціальних служб, і попросив поліцію перевірити достовірність цієї інформації. На місці поліцейські встановили, що в ніч на 5 червня 22-річна жінка не могла заспокоїти сина, який плакав, й кинула його на підлогу. Внаслідок удару дитина отримала травму та загинула. Після цього жінка тіло дитини викинула в колодязь.

На місце події викликали рятувальників, які викачали воду із колодязя та дістали тіло дитини. Згідно з висновком судово-медичного експерта причиною смерті став набряк головного мозгу та крововилив.

За фактом умисного вбивства поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчі оголосили жінці про підозру у скоєнні інкримінованого їй злочину. Стосовно волинянки обрано запобіжний захід тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання, зокрема від 10 до 15 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.