Скоро кінець світу? Розкопали могилу, щоб обікрасти покійну! Що ж це коїться

Негідники спокусилися на прикраси, які були на тілі померлої жінки, – передає Корупція Інфо

Вражаючий цинізмом злочин стався у Яготині. Зловмисники розкопали могилу, щоби обікрасти покійницю.

На кладовищі знайшли розкопану могилу та розбиту домовину, у якій два тижні тому поховали жінку, що померла від онкохвороби. Проводжаючи рідну людину в останню путь, близькі одягли на неї ювелірні прикраси. Саме на них і спокусилися невідомі злочинці, які розкопали поховання та зламали труну.

“За цим фактом розпочато кримінальне провадження, — розповів Микола Жукович, начальник відділу комунікації ГУ НП у Київській області. — Нині правоохоронці вживають усіх заходів, щоби встановити особи злочинців та затримати їх”.

А 38-річна жінка крала та палила вінки з цвинтаря. Ця молодиця приїхала в гості до родичів. Гостинні господарі щедро накривали стіл, але на ньому бракувало горілки. Тож гостя, яка полюбляла заглядати в чарку, на сільському цвинтарі вкрала кілька десятків вінків із могил. Потім спалила їх, а обгорілі металеві каркаси здала на брухт. Наступного разу зняла металеву хвіртку з огорожі біля могили і також занесла до пункту прийому брухту. Виручені гроші пропила.

“Зникнення вінків на кладовищі помітили родичі померлих і одразу ж звернулися до дільничного інспектора. Сергій Білан вирахував зловмисницю”, — каже речник поліції Хмельниччини Інна Глега. — За фактом наруги над могилами розпочато кримінальне провадження. Молодиці загрожує штраф у сумі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 гривень), арешт на строк до шести місяців, обмеження чи позбавлення волі на три роки”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.