У Житомирській області дочка замовила вбивство батька 19-річному хлопцю

Обидва зловмисники перебувають під вартою В Житомирській області 21-річна дівчина замовила вбивство свого 50-річного батька. Про це повідомила прес-служба поліції.

Злочин стався ще навесні 2017 року. Тоді в кінці березня було знайдено чоловіка з травмами голови на міській вулиці. Його доставили в реанімацію, але врятувати його не вдалося. В ході розслідування з’ясувалося, що до інциденту причетна дочка загиблого, яка вчиться в одному зі столичних вузів. Протягом останніх кількох місяців у дівчини з батьком були напружені стосунки. “Зараз з’ясовано, що дівчина запропонувала 19-річному жителю Бердичева вчинити злочин за орієнтовну суму в $500”, – відзначають в поліції.

Правоохоронці встановили, що ввечері 21 березня дівчина зателефонувала батькові і попросила винести деякі її речі знайомому. Коли чоловік прибув на місце, віддав валізу і хотів повертатися назад, він отримав удар по голові. Коли він впав на землю, то отримав ще кілька ударів. Дівчину і виконавця вбивства затримали. Їм загрожує від 10 до 15 років в’язниці або довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.