На Дністрі втопuлuсь учень і його вчитель

Трагедія сталась сьогодні, 20 червня, у Монастириському районі.

За нашою інформацією, учневі 14. Його вчителеві – 53 роки. Одного з школярів рибалки все-таки витягнули за допомогою вудочки. Інша дитина разом з учителем пішла під воду, пише 20minut.

Група дітей відпочивала з вчителем в с. Устя Монастириського району. 53-річний вчитель намагався врятувати 14-річного учня і обоє зникли, – повідомив начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Сергій Данілін.

– На місці проводять пошукові роботи. Нещастя трапилося 20 червня близько 12:00.

За словами начальника Монастириського відділення поліції Владислава Лазебніка, двоє вчителів та семеро учнів з Підгаєччини вирушили у трьохденний туристичний похід. Йшли берегом вздовж Дністра, ночували у палатках. Опівдні туристи зупинилися перепочити. Два хлопчика зайшли у воду. Стояли неподалік берега і не на глибині. В якийсь момент, розповідає один з юнаків, каміння пішло у них з-під ніг і їх почало закручувати у водяний вир. Товариш не вмів плавати, тому хлопець спробував витягти його. На допомогу кинувся й учитель. Проте вода крутила занадто сильно і вибратися самотужки було складно.

Одного з школярів рибалки все-таки витягнули за допомогою вудочки. Інша дитина разом з учителем пішли під воду.

Владислав Лазебнік каже, що тіла ще не знайшли, оскільки вони, ймовірно, знаходяться у водяній ямі. Наразі правоохоронці чекають рятувальників. Загuблій дитині було чотирнадцять років. Учитель 1964 року народження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.