Чому велика попа – це новий стандарт краси?

Популярність в Інтернеті жінок на кшталт Кім Кардашьян привела до усвідомлення, що чоловіки, в загальному, вже не люблять худих дівчат «модельної» зовнішності.

Цінність великих грудей теж під сумнівом: сьогодні, щоб вважатися красивою, потрібно мати велику круглу (необов’язково) попу. Як же так вийшло? Випадковість, примха натовпу або науково обґрунтована закономірність?

Раніше все було просто: у дівчат є груди, і вони привертають нею чоловіків. Чоловіки люблять дивитися на великі груди – і дівчата вставляють в них силікон, щоб погляд чоловіків не розсіювався. І раптом все змішалося. Дупи стали цікаві і гетеро, і геям – обох статей. Зараз будь-яка поп-зірка в першу чергу думає про свої сіднички. Від Бейонсе до Майлі Сайрус. Вони майже буквально «співають дупами» – більшу частину часу на сцені проводять спиною до глядачів і виляючи стегнами,

-пише з цього приводу колумністка «Сноба» Аріна Холіна.

А ось уривок з недавньої статті Патриції Гарсії з журналу Vogue:

У Instagram найпопулярніші знаменитості – жінки з великими попами. Сексапільність сьогодні – це яскраво виражені форми. Протягом довгих десятиліть все було інакше: велика дупа була головним двигуном фітнес-індустрії. Але все змінилося.

Ще в 2013 році велика «корма» вважалася скоріше недоліком, ніж перевагою, але все змінилося. Ось як виглядає найпопулярніша еротична фотографія останнього часу:

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.