Анатолій Анатоліч показав сімейний відпочинок у Греції! Такої розкоші ВИ ТОЧНО не бичили!

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч влаштував відпочинок з родиною, полетівши у Грецію, — передає Корупція Стар

Саме там, на острові КРит, шоумен відпочиває разом з дружиною Юлею та доньками Алісою і Лолітою. Світлинами зірковий татусь і сім’янин ділиться в своєму Інстаграмі.

“У цьому році для літнього відпочинку ми вибрали острів Крит. Шикарний клімат, якраз що треба для дітей: вдень тепло, вночі легка прохолода. І вода в морі +25 градусів, — розповів нам Анатолій Анатоліч. — Цього разу ми вирішили три дня не виходити з готелю взагалі, насолоджуючись морем і місцевими смаколиками, а на четвертий день запланували поїздку в сусідні міста і пляжі. Обов’язково поїдемо в Агіос Ніколаос — це місто неймовірної краси. Увечері там особливо красиво і затишно. Ми вже були в ньому два роки тому, а в цей раз покажемо місто нашим дітям. Також відвідаємо знаменитий острів Спиналонга. Наші дівчатка захоплюються грецькою міфологією, тому їм буде цікаво самим побачити місце, де народився грецький Бог Зевс — печеру Зевса”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.