Ось як ім’я чоловіка впливає на його характер!

Давно відомо, що ім’я може наносити свій відбиток на характер людини….

Давно відомо, що ім’я може наносити свій відбиток на характер людини. Пропонуємо чергове пояснення характерних рис особистості для володарів 25 популярних чоловічих імен. Психолог Борис Хигир розкрив секрети характеру і розповів, чого чекати від більшості чоловіків з цими самими популярними в наших широтах іменами, передає Ukr.Media.

Олександр

Будучи в дитинстві болючим і слабким хлопчиком, Олександр часто виростає сильним і статечним чоловіком. Він знає собі ціну і наполегливо йде до наміченої мети. Він часто рветься до влади і може керувати великим колективом. Він строгий, але справедливий. Олександра краще не критикувати — визнати свою помилку він просто не в змозі і може розлютитися (хоча і пізніше, можливо, постарається виправити всі промахи). Саші бувають дуже закохані та азартні, однак супутницю життя вибирають обережно і ретельно. Зате якщо вибере, то жінка поряд з ним буде почувати себе справжньою королевою.

Олексій

Олексій — працьовитий, доброзичливий і не любить кидати слова на вітер, майже завжди спокійний і врівноважений. Він принциповий, його важко в чомусь переконати, але він також може бути уразливий і ранимий. У стосунках з жінками він обережний, але легко здобуває любовні перемоги. Віддає перевагу супутниць досвідчених, ласкавих і делікатних. Не ревнивий і навіть здатний пробачити зраду. Будучи творчою людиною, він легко домагається успіхів у будь-якій діяльності.

Андрій

Андрій – класичний взірець справжнього чоловіка: спритний, трохи жорсткуватий, імпульсивний, активний і напористий. Лідер, якому часто супроводжує удача. Особливе місце в його житті займає пошук ідеальної любові. У розумінні Андрія ідеальна жінка — це дама з ефектною зовнішністю. Однак його дружині треба бути готової до того, що він ревнивець і власник.

Артем, Артемій

Артем майже завжди доброзичливий, товариський, цілеспрямований, ненав’язливий і відданий в дружбі. Від природи трохи боязкий, але якщо йому вдається подолати цей недолік, то швидко знаходить друзів. У любові Артем дуже ніжний, він прекрасний сім’янин.

Вадим

Вадим – працьовитий, цілеспрямований, розважливий, обов’язковий, іноді ризиковий. Він легко може домовлятися з людьми, обов’язковий до виконання обіцянок, добре вміє керувати, практичний, життєрадісний, чуйний. Зовнішність відіграє для нього дуже важливу роль при виборі супутниці, але коли вибирає, вміє любити сильно і пристрасно.

Віктор

Упертий, наполегливий, сильний духом. Він здатний мужньо переживати самі нищівні удари долі. Він часто спокійний та врівноважений, людина зі стійкою психікою, сильною волею, але слабо розвиненою інтуїцією. Терплячий, працьовита, вміє піклуватися про благополуччя сім’ї. У любові Віктор палкий, імпульсивний, але непостійний. Нерідко віддає перевагу жінку старше себе. Охоче займається домашнім господарством, може легко поступитися дружині місце лідера в сім’ї.

Володимир

Чоловіки з цим ім’ям найчастіше розумні, працьовиті, допитливі, талановиті, заповзятливі, поважають в людях розум і силу. Однак він може надто близько сприймати чужу похвалу і надає дуже велике значення думки оточуючих. Володимир часто володіє сильною інтуїцією, а природна активність допомагає Володимиру домогтися високого положення в суспільстві. Нерідко за зовнішнім чином зовні сильного чоловіка ховається ранима душа. Однак про свої переживання і образи Володимир ніколи нікому не розповідає. Головне значення надає комфорту і затишку в родині.

Данило

Спокійна, врівноважена людина з досить сильною волею. Добрий, чуйний, добрий, але іноді може схитрувати. Найчастіше найталановитіші Данини народжуються взимку, а народжені восени виявляються більш розважливими і егоїстичними. Данило дуже відданий своїй супутниці, при цьому він дуже темпераментен і надає велике значення сексуальної гармонії в шлюбі. Роботу вибирає таку, щоб вистачало вільного часу, який він витрачає на спілкування з друзями та улюблені хобі: живопис, музику і т. д.

Денис

Денис везунчик за життя — йому постійно щастить. Він принциповий, усидливий, акуратний, легко долає труднощі, гонористий. В любов і секс для нього немає упереджень. Може заводити стосунки з різними жінками, а одружитися Денис здатний і за розрахунком, побудувавши відносини на взаємній повазі. Головне в обраниці для нього — це її краса і сексуальність. Цілком здатний завести інтрижку на стороні.

Дмитро

Кмітливий, наполегливий, рідко поступається, але доброзичливий і стабільний. З Дімою буває важко спілкуватися — він упертий і запальний. Сильний духом, не опускає руки у випадку невдачі. Здатний до кінця довести справу, але тільки якщо воно йому цікаво. Товариськість і працьовитість допомагають швидко розвивати кар’єру. Дві слабкості в життя Діми: комфорт і красиві жінки. У сексі помірно темпераментен, при цьому секс і любов для нього нероздільні. Головний авторитет в життя Діми — мама.

Євген

Ласкавий, добрий, працьовитий, благородний, терплячий. Однак може почати нервувати і опустити руки за найменших перешкод на своєму шляху. До жінок ставиться з певною зневагою, до лідерства у відносинах не прагне, намагається уникнути конфліктів. У супутниці шукає душевну чистоту і загадку. У поглядах на секс трохи старомодний і консервативний.

Іван

За цим простим і популярним ім’ям ховається складна натура, що поєднує в собі силу і добро, ніжність і гнів. Ваня з самого дитинства наполегливий у досягненні поставленої мети і досягає її будь-якими засобами. Він досить довірливий і часто закохується, завжди підтримує зв’язок з ближньої та дальньої ріднею. Закохавшись, він буде намагатися всіма силами зробити кохану жінку щасливою. Його обраниці потрібно бути готовою до його незвичайною життя: він може бути то добрий, то жорстокий, то щедрий, то переживати напади скупості. Улюбленою вірний далеко не завжди, але при цьому її зраду не прощає. У професії Іван може легко стати великим ученим, успішним провідним або знаменитим письменником, але вкрай рідко чоловіків з таким ім’ям виростають пересічні особистості і нічим не видатні працівники.

Ілля

Товариський, добрий, завжди готовий допомогти порадою, здатний швидко розібратися у найскладнішій ситуації та прийняти правильне рішення, завдяки інтуїції. Прагне знайти і підкорити жінку яскраву і незалежну, рівну йому за інтелектом. До створення сім’ї підходить по-хазяйськи. Одружується тільки тоді, коли буде упевнений, що здатний повністю забезпечити сім’ю. Невдала любов здатна надовго вибити його з колії і ввести в зневіру.

Ігор

Добрий, контактний, довірлива, щира, але іноді занадто високої думки про свою зовнішність. Він далеко не завжди виконує обіцяне, але дуже не любить необов’язкових людей. Не любить самотність, тому завжди має багато друзів, часто крутить роман відразу з декількома жінками. При цьому сам він страшенно ревнивий. Дружина Ігоря повинна беззастережно приймати його точку зору. Він звик піклується про сім’ю, не забуде про дітей навіть у випадку розлучення. Легко досягне успіхів на керівних посадах, в юриспруденції, на сцені, в педагогіці і журналістиці.

Кирило

Буває добрий і турботливий, але тільки до людей, яких вважає близькими. Щодо решти — яскравий егоїст. Нерідко схильний до завищеної самооцінки — любить похвалитися і задоволений буде почути похвалу. Однак його не можна назвати зарозумілим, він ніколи не принижує когось, хто нижче його за статусом або іншими критеріями. У любові винахідливий, здатний доставити партнерці максимум задоволення. У ліжку воліє бути лідером. Для Кирила дуже важливо, яке враження його жінка справляє на оточуючих. Дружині змінює рідко, ревнивий. Йому однаково добре даються і гуманітарні, і технічні науки, але досягнення серйозних успіхів заважає деяка нерішучість. Треба бути сміливішими!

Максим

Максим – найчастіше людина егоїстичний, замкнутий і небагатослівний, врівноважений і з сильною волею. Не вибирає роботу за розміром зарплати. Робота для нього – спосіб переконати оточуючих у своїх здібностях і працьовитість. Один з найбільш терплячих чоловіків! У сексі Максим ненаситний і до шлюбу має великий досвід інтимних відносин. У дружини часто вибирає владну жінку, може бути вірним до кінця життя, якщо у відносинах його все влаштовує.

Михайло

Добрий, чесний, щедрий, «душа» компанії, любить бути в центрі уваги. Кмітливість і товариськість допомагають йому в кар’єрі, хоча він і не завжди прагне домогтися серйозних висот. Часто володіє музичним талантом. На критику реагує дуже болісно. З-за деякою гидливості не любить вступати у випадкові зв’язки. В шлюбі може пред’являти високі вимоги до дружини в усьому, в тому числі і в ліжку. Цінує жіночу доброту і м’якість.

Микита

Ім’я Микита в перекладі з давньогрецької означає «переможець». І це багато що пояснює в його характері. Він цілеспрямований, егоїстичний, талановитий, з чудовою інтуїцією і величезним запасом життєвих сил. Не терпить конкуренції, намагається у всьому бути кращим. З недоліків йому може заважати незібраність, відсутність здатності зосередитися на одній справі. В душі — чутливий, вразливий.

Павло

Добрий, ніжний і одночасно сильний і мужній, Павло вміє співчувати людям. Він надійний, емоційний і привабливий. Стежить за своєю зовнішністю, любить красиво одягатися, у любові щедрий, ласкавий і ніжний. Однак заради кар’єри може кинути любов. В душі Павло дуже ранимий, його жінка повинна це розуміти. Найбільш вдалі сфери роботи для Паші — медицина, юриспруденція, промисловість.

Петро

Буває запальний, але майже завжди відвертий і може сказати правду в очі. Рідко здатний на компроміси, гордий, у всьому прагне бути першим. Врівноважений характер допомагає йому стійко переносити будь-які невдачі, однак відсутність інтуїції часто заважає знайти правильне рішення. У відносинах з жінками — пристрасний і емоційний, може перебувати в захваті від гармонійних відносин, але також може впасти в депресію-за будь-яких проблеми в сексі. Обережний, обачний, його важко залучити в інтриги. Дуже цінує сім’ю, мати, тому дружині краще відразу змиритися з тим, що свекруха буде дуже на нього впливати.

Роман

Має аналітичний розум, сильну волю, хорошу реакцію, уміє швидко пристосовуватися до змін. Він часто талановитий, дотепний і товариський. Однак буває украй злопам’ятний і за нанесену образу рано чи пізно помститься. Прагне бути керівником (на роботі і вдома). В пріоритеті у нього завжди досягнення багатства, і тільки потім — секс і жінки. Влюбливий, але боїться потрапити в залежність від жінки, тому одружується тільки на ту, яка буде найбільш відданою і поступливою. Якщо він знайде жінку, готову розчинитися в ньому, то стане зразковим чоловіком. У виборі професії непостійний. Може добитися непоганих успіхів в самих різних сферах.

Сергій

Обов’язковий, доброзичливий, лагідний, чуйний, але стриманий і дуже скритний. Істинну думку про оточуючих він завжди тримає в таємниці. Не любить нагадувань про свої обов’язки і критики, але сам здатний доводити почате до кінця. Він може бути влюбливий і ревнивий. Лідерство в побутових питаннях легко поступається дружині, але вирішальне слово в чомусь більш важливому залишає за собою. Може досягти успіху в політиці, мистецтві, спорті, роботі з технікою.

Станіслав

Добрий, примхливий, але терплячий, володіє особливим художнім смаком, неординарною фантазією. Йому складно догодити, але близькі люди знають, як у нього буває іноді важко на душі. Дуже близьких та відданих друзів у нього зазвичай немає. Секс для Стаса — джерело радості і щастя. Він одружується на боязкою і покірної жінки, готової догодити йому в усьому. Може непогано проявити себе в живопису, кінематографі, медицині або педагогіці.

Федір

Дружба – головне в його житті, і заради друзів він готовий на все. Він може пробачити зраду коханої, але зрада друга — ніколи. Це нерідко стає проблемою в сімейному житті, адже не кожна жінка здатна змиритися з тим, що друзі для чоловіка будуть на першому місці. Однак якщо вона зрозуміє цю його особливість, що він зможе стати майже ідеальним чоловіком. Федір любить розмірковувати на загальнолюдські теми і давати настанови. Він уважний і приємний співбесідник, але надмірно емоційним людям не довіряє. Любить подорожувати і добре орієнтується в нових місцях.

Юрій

Стриманий, володіє гнучким розумом, кмітливістю, критичний. Юрій – світлий, душевно багата людина, веселий і товариський. Здатний домогтися успіху в будь-якій професії і на будь-якій керівній посаді. Юрій – однолюб. В любовних відносинах зазвичай ніжний і безвідмовний, оточує обраницю увагою і турботою. Сімейне життя Юри спокійна і щаслива, він часто допомагає дружині в домашніх справах, не любить конфліктів, може непогано порозумітися з тещею.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.