Єгорова забороняє Мухарському розмовляти з дітьми українською мовою: українці шоковані (відео)

Скандал Єгорової та Мухарського отримав гучне продовження.
Українська телеведуча Сніжана Єгорова не дозволила своєму колишньому чоловікові, акторові і письменникові Антіну Махарський, розмовляти з їхніми дітьми українською мовою, підкресливши, що її діти говорять російською, а у Мухарського їх і зовсім немає.

Сварку з колишньою дружиною актор зняв на відео, після чого опублікував його на особистій сторінці в Facebook, продовживши тему сімейної драми, яка триває між Єгорової та Мухарським вже не перший рік.

Мухарський написав:

Це пекло триває 4 роки. Не вірите? – Подивіться самі. Сьогодні за попередньою домовленістю завітав до дітей. Мене не пустили до них через українську мову. Слова зайві.

Згідно ролику, актор прийшов провідати дітей, так як нещодавно все ж домігся від Єгорової можливості зустрічатися з ними. Однак колишня дружина зустріла його на порозі та заборонила говорити в їхньому будинку українською мовою, після чого спалахнула суперечка.

Єгорова заявила, на що Мухарський поцікавився, якою ж мовою тоді говорять його діти:

Мої діти розмовляють російською мовою. А у тебе немає дітей.

Менш ніж за годину відео на сторінці Мухарського в мережі зібрало понад 3 000 переглядів. У коментарях підписники артиста дискутують про ситуацію і діляться порадами. Багато хто обурений поведінкою і позицією Єгорової.

Нагадаємо, Антін Мухарський, також відомий під сценічним ім’ям Орест Лютий, розповів в соцмережі історію про складні стосунки з колишньою дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, яка не дозволяла йому бачитися з дітьми останні 8 місяців. Скандал викликав резонанс в мережі.

Нагадаємо, відверті подробиці сімейного скандалу в блозі Мухарського, за словами якого, Єгорова навіть намагалася вбити їх спільну дитину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.