Тяжкохворий Андрій Губін зустрівся зі своїм позашлюбним сином

Зірка 90-х Андрій Губін нещодавно розповів про свою хворобу, яка стала причиною його відходу зі сцени.

Співак заявив, що страждає лівосторонньою прозопалгією — хворобою нервової системи, що викликає лицьові болі. Колись популярний артист веде відокремлений спосіб життя, не виступає і не з’являється в суспільстві. Особисте життя у Андрія теж не ладиться, проте нещодавно з’ясувалося, що у Губіна є позашлюбний син, передає Ukr.Media.

25 червня на каналі НТВ вийшов новий випуск передачі «Зірки зійшлися». Гостем шоу став 21-річний Максим, який запевняє, що він — син 43-річного Андрія Губіна. За словами молодої людини, коли він навчався у 8 класі, мама розповіла йому, що його рідний батько — відомий артист.

Губін прийшов у студію і зустрівся з ймовірним спадкоємцем. Багато відзначили, що Максим дуже схожий на Андрія. Сам же співак налаштований скептично: Губін запропонував молодій людині довести спорідненість з ним у суді.

«Я не заперечую, що двадцять років тому гуляв і тусувався з дівчатами в різних містах,коли був в турі по Росії. Всяке могло статися. Але якщо цей хлопець налаштований серйозно — будь ласка, зустрінемося з ним в суді», — заявив співак.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.