Священик виставив школярку з голими грудьми в центрі міста

Пам’ятник голій випускниці викликав бурхливу реакцію в мережі

Днями в Сергієвому Посаді Московської області відкрили пам’ятник випускникам зразка 1941 року. Він зображає хлопця і дівчину, які танцюють.

На перший погляд у пам’ятнику нема нічого дивного. Але якщо уважніше придивитися, то можна побачити абсолютно голі груди випускниці. Якщо дивитися на дівчину ззаду, видно, що вона в сукні. А якщо спереду, то на фігурі видна лише спідниця і на огляд публіки виставлені перса випускниці.

“Голі цицьки на скульптурі військових років! Як таке може бути?” – саме таку реакцію викликав пам’ятник у жителів Посада.

Але найцікавіше, що автор цього пам’ятника – священик московського патріархату, ієрей церкви ікони Казанської Божої Матері в селищі Власьево Тверської області Євген Антонов.

І він вважає, що його творіння абсолютно пристойне, адже “це алегорія молодості і свіжості”.

“Одяг на фігурах є. Просто через нього проглядаються деталі, які не можна заперечувати. Жіночі форми окреслені мною навмисно, оскільки дівчина символізує життя, мир, щастя “, – цитують слова священика російські ЗМІ.

Ну що ж, непристойність, зрештою, за бажання можна виявити в усьому, навіть у яблуці. Однак, тоді потрібно визнати, що у більшості жителів Посада – хвора уява.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.