Закони їм не писані! П’яний депутат скоїв ДТП і намагався втікти. Подробиці доводять до істерики (фото)

Сьогодні вранці, 2 липня, п’яний водій за кермом Honda CR-V врізався в будинок і чинив опір патрульним при затриманні, передає Корупція.Інфо

Інцідент стався приблизно о 4:00. За словами поліцейських, на Січеславській Набережній вони помітили автомобіль, який рухався, порушуючи правила дорожнього руху. Машина під’їхала до будинку №27, водій став відкривати автоматичні ворота, патрульні просили його зупинитися, але чоловік за кермом прохання ігнорував. Заїжджаючи у двір, водій не впорався з керуванням, врізався в будинок, потім продовжив рух і вже зупинився в кущах. Він був явно напідпитку. Проходити тест на алкогольне сп’яніння відмовився.

«Я підійшов, попросив заглушити машину, напарник швидко перекрив йому рух. Коли зрозумів, що водій не зупиниться, просунув руку через скло, щоб заглушити мотор, але водій підняв його і намагався їхати далі, притиснувши мені руку», – розповідає один з патрульних.

У власника позашляховика патрульні виявили посвідчення облдержадміністрації на ім’я Герасимчука Сергія Сергійовича. Але сам водій Honda запевняє, що ніякого відношення до адміністрації не має і зараз тимчасово безробітний. Він просив патрульних викликати особистого адвоката і погрожував судовим позовом за те, що йому забруднили сорочку за 2 тисячі гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.