Американка мріє стати жінкою із самими широкими стегнами в світі (фото)

Зараз вона важить 245 кілограмів, а обсяг її самої більшої частини тіла, над збільшенням якої вона працює щодня, складає 242 сантиметри.

Модель plus-size Боббі-Джо Уестли з Пенсільванії мріє стати жінкою із самими широкими стегнами в світі, передають новини Ukr.Media. Зараз вона важить 245 кілограмів, а обсяг її самої видає частини тіла, над збільшенням якій вона працює щодня, складає 242 сантиметри.

Американці не вистачає дев’яти сантиметрів для того, щоб побити рекорд її співвітчизниці Мікель Руффин, обхват стегон якої становить 2,5 метра.

Боббі-Джо є матір’ю п’ятьох дітей і працює моделлю для еротичних фотосесій. За одну зйомку вона заробляє п’ять тисяч доларів. За власним визнанням, вона пишається своїм тілом і з задоволенням роздягається перед камерою. «Я не перестану їсти, поки не досягну своєї мети», — зізнається американка.

Уестли не лякають попередження лікарів про те, що вона скоро позбудеться можливості ходити — суглоби американки сильно пошкоджені через зайвої ваги. Боббі-Джо запевняє, що її повнота обумовлена не тим, що вона багато їсть і харчується виключно шкідливою і жирною їжею, а проблемами з щитовидною залозою і обміном речовин.

За її словами, вона дуже любить салати зі свіжих овочів і може їсти їх цілий день. Однак готує Уестли їх з додаванням великої кількості сухарів, бекону, шинки і кілька столових ложок майонезу. Крім того, вона зізналася, що обожнює смажену свинину, ковбаси, макарони з сиром, тістечка з кремом та інші смаколики. Судячи з того, якими темпами збільшується обсяг тіла Боббі-Джо, можна з упевненістю заявити, що вже зовсім скоро саме вона стане жінкою із самими широкими стегнами в світі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.