Синоптик попередила українців про найхолоднішу ніч

Діденко розповіла якою буде погода у країні.

Синоптик Наталка Діденко попередила українців про настання самої холодної ночі.Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

За її словами, ввечері та вночі 7 липня в Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській очікується +5…+10 градусів. В північних областях України вночі, за словами Діденко, буде “просто віяти морозом”.

“Одна із самих холодних ночей”, – написала синоптик.

У суботу, 8 липня, вдень повітря в Україні прогріється до +20…+25, але на заході та у Вінницькій області місцями навіть вдень буде +15…+19 градусів. На півдні до +25…+26 градусів. Також у західних областях дощі, на решті ж території – сухо.

У неділю дощі практично скрізь. Температура повітря складе +20…+25, на півдні до +27, у Донецькій і Луганській областях 17-23 градусів тепла.

“Найближча ніч буде дуже холодна, просто якісь жовтневі, а не липневі +7…+9 градусів. Якщо кудись збираєтеся відправлятися саме вночі – легкий пуховик і плетена шапка знадобляться явно. У неділю в столиці – короткочасний дощ. Трохи погріємось з 10 липня”, – розповіла Діденко про погоду в Києві.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.