Мати не відмовилася від розумово відсталого сина. І ось ким він став через 29 років!

У 1988 році китаянка Цзоу Хонгян (Zou Hongyan) народила сина. Однак пологи супроводжувалися серйозними ускладненнями. Це призвело до того, що її новонароджена дитина виявилась приреченою на життя інваліда з церебральним паралічем.

Навіть лікарі переконували жінку відмовитися від сина, не кажучи вже про власного чоловіка. Всі вони вважали, що людину з такими інтелектуальними і фізичними проблемами в майбутньому чекає лише жалюгідне і нікчемне існування. Цзоу, однак, відхилила пропозицію лікарів, розлучилася з батьком дитини і присвятила все своє життя лікуванню і вихованню свого улюбленого хлопчика.

Щоб утримувати свою маленьку сім’ю, Цзоу довелося працювати на трьох роботах одночасно, а по вечорах вона грала з сином в ігри, що дозволяють розвивати інтелект і емоції. Мати навіть навчила його користуватися бамбуковими паличками, хоча його невмілі руки ледь могли їх утримувати.

Ось що розповідає про цей час Цзоу:

“Я не хотіла, щоб моєму синові довелося соромитися своїх фізичних недоліків. Через те, що у нього були проблеми, я була дуже суворою матір’ю, змушуючи його постійно працювати над своїми проблемами”.

29 років по тому цей хлопчик – Дін Дін – став випускником Пекінського Університету зі ступенем бакалавра в галузі наук про навколишнє середовище і техніку. Також нещодавно він став студентом Гарварда в області права.

Ви тільки уявіть, як сильно пишається цим працьовитим хлопцем його мама, яка домоглася неймовірного прогресу в розвитку сина! І наскільки вдячний їй Дін Дін!

Ось вона, справжня сила материнської любові!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.