Весь світ святкує новину: офіційно представлена вакцина проти діабету!

Вакцина проти діабету може вилікувати не тільки найскладнішу його стадію, а й навіть повернути назад його наслідки. Сальвадор Чакон Рамірес, президент Фонду «Перемога над діабетом», і Лючія …

Сальвадор Чакон Рамірес, президент Фонду «Перемога над діабетом», і Лючія Сараті Ортега, президент мексиканської асоціації для діагностики і лікування аутоімунних захворювань, провів прес-конференцію, на якій він оголосив про появу вакцини, яка змінить погляд на проблему діабету.

40d2303b-02ee-489a-b3de-f16fa6e169db

Але не все так просто, як може здатися на перший погляд .

Шакон Рамірес пояснив, що кожен пацієнт потребує особливої уваги. Багато років минуло від виявлення захворювання, розробки лікування до створення вакцини. Доктор Хорхе Гонсалес Рамірес один з творців вакцини: «Вперше, нам вдалося стандартизувати фізіологічний розчин для будь-якого типу цукрового діабету. Будь це 1 тип, другий, гестаційний або вроджений. »

Ми брали близько 5 куб. крові у кожного пацієнта, а потім їм вводили 55 мл розчину в кров. Потім отриману суміш охолоджують до п’яти градусів за Цельсієм. Коли температуру розчину збільшують до 37 градусів (до температури тіла), відбувається шок і розчин змінює свій склад, таким чином, змінюється генетична і метаболічна структура і перетворюється в вакцину.original-1364483840

Термін придатності вакцини 60 днів, а саме лікування триває близько року. Ця вакцина набагато краще ліків. Ця медична практика перетворилася в альтернативу стандартних методів лікування, так як вакцина здатна зупинити ускладнення від діабету, таких як: емболія, втрата слуху; ампутації, ниркова недостатність і сліпота, і т.д.

Доктор Сарате пояснив, що пацієнти, які хочуть зробити собі вакцину від діабету – повинні відвідати лікарів мексиканської асоціації для контролю, діагностики і лікування цього аутоімунного захворювання. В іншому випадку  можуть бути непередбачені наслідки, адже як говорить доктор: «Це лікування, а не чудо. Пацієнти повинні бути постійно під наглядом лікаря, робити необхідні вправи, приймати ліки, дотримуватися дієти, а потім почати вакцинацію ».

Хочеться відзначити, що якщо така заява пролунала на офіційному рівні, значить творцями вже пройдена сертифікація не тільки в Мексиці..І будемо сподіватися, що через якийсь час люди все-таки забудуть про цю страшну хворобу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...