«Я чула голоси, які говорили втопити мою дитину»: шокуюча розповідь матері

23-річна Кірстен Хей сміливо говорить про свій стан, в результаті якого вона мріяла вбити свого сина Оскара.


Кірстен Хей занурилася в постнатальний психоз після того як завагітніла, коли була ще підлітком. Після народження дитини в 19 років вона відмовилася навіть взяти на руки новонародженого Оскара. Далі почався справжній жах. жінка говорить:

Єдине, що я пам’ятаю про вагітність, – це голоси, які говорили мені, що дитина народиться мертвою, тому що я її не люблю і я не хотіла її. А коли після пологів мені спробували покласти її на груди для контакту шкіри з шкірою, я відвернулася і сказала, щоб моя мама взяла його. Я не могла цього зробити. Я пам’ятаю, як син плакав і плакав, і я просто ненавиділа його. Я не відчувала ніякого зв’язку з моєю дитиною, я просто відчувала себе жахливо.

Через сім місяців після народження Оскара в лютому 2014 року її стан переріс у важку депресію.

У мене з’явилися галюцинації і дійсно яскраві думки про стрибок у прірву з Оскаром на руках. Найгірше те, що я мріяла стрибнути з моста, а потім потримати Оскара під водою. А одного разу я намагалася вбити себе.

У Кірстен був діагностований післяпологовий психоз вперше у вересні 2014 року, потім знову в лютому 2015 року, коли вона перестала приймати антидепресанти і антипсихотичні препарати. Після 3-річної битви з захворюванням Кірстен повністю відновилася і, за її словами, тепер має неймовірний зв’язок з її маленьким хлопчиком.

Я не можу уявити своє життя без нього!

Сподіваємося, це не тимчасово!..

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.