Ножем просто в серце: “маг”-мародер розповів як вбивав подружжя з Києва, це звірство якесь

Як зізнався у звірячому вбивстві сімейної пари Віталія і Ольги Зубенко так званий “цілитель” Ігор Гордієнко розкрив подробиці злочину, передає Корупція.Інфо

Вбивця розповів, що він і спільниця заздалегідь спланували вбивство подружжя виключно з метою заволодіти їхніми грошима. Спільники заздалегідь викопали ями за селом, щоб заховати в них трупи. 14 червня вдень подружжя виманили в Шаповалівку для проведення чергового “сеансу” магії, який повинен був допомогти в боротьбі з безпліддям.

Першим був убитий Віталій – Гордієнко днем ​​виманив його на околицю села, в безлюдне місце, де наніс не менше шести ударів ножем в область серця, від чого той загинув на місці. Згідно висновків лікарів, смерть настала в результаті гострої крововтрати.

Після цього Гордієнко, як ні в чому не бувало повернувся в будинок, де знаходилася Ольга. А ввечері він і її виманив на вулицю, де також завдав п’ять ударів ножем в серце. Вона також померла на місці від великої крововтрати.

Потім зловмисники вночі закопали трупи в заздалегідь приготовленій ямі, засипавши землею і сміттям, і попрямувала в київську квартиру подружжя, де вкрали гроші і ювелірні вироби на загальну суму 10 тис. грн.

Зараз зловмисники перебувають під вартою в Чернігівському СІЗО, і намагаються через суд вийти під домашній арешт.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.