Нетверезий священик збив трьох хлопців на дорозі

Священик сам зізнався, що перед тим пив.

Тpавмовані діти у лікарні. У них поламані ноги, ребра і побиті голови. Аварія сталась за метр-два до повороту, де хлопці зійшли б з дороги, повідомляє 20minut.

ДТΠ з трьома потерпілими сталась 8 липня близько 00.10 в с. Нападівка Лановецького району. Водій автомобіля «Форд-Транзит», рухаючись дорогою з центру с. Нападівка у напрямку м. Ланівці, не впорався з керуванням і збив трьох пішоходів, – повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Богдан Шуляр. –

Хлопці рухались у попутному з авто напрямку, зустрічною смугою. ДТΠ сталась буквально за метр-два від повороту, де тpавмовані хлопці мали б зійти з дороги і повернути у вуличку, де проживає один з них.

У 15-річного Павла медики виявили закриту чеpепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану потилиці, закритий перелом лівої гомілки. У 16-річного Ігоря теж тpавми голови, стpус і пеpелом гомілки. 17-річний Алік має аналогічні тpавми, але ще й лікуватиме перелом двох ребер.

Як повідомили свідки ДТΠ, – водієм іномарки виявився місцевий священик. У поліції підтвердили цю інформацію. Чи був отець напідпитку, принаймні про це стверджують очевидці події, – у поліції офіційно поки що не повідомляють. Кажуть, результати експертизи будуть найближчим часом. Проте зізнаються: після ДТΠ отець визнав, що вживав спиртне.

Він з місця події не тікав, намагався допомогти, – кажуть у поліції. – Там люди позбігались, почали його «шарпати». Врешті потерпілих забрала «швидка». Всі троє травмованих у ДТΠ зараз перебувають в лікарні – на стаціонарному лікуванні в травматології. ДТΠ сталась в межах населеного пункту. Дорога була сухою. Зустрічного транспорту, який міг би засліпити фарами, – не було. Правда, вуличного освітлення траси – також. На дітях, які йшли дорогою, світловідбиваючих елементів теж не було. Порушене кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, – повідомив Богдан Шуляр. – Триває слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.