Турбіна літака здула насмерть відпочивальницю(ВІДЕО)

Туристка з Нової Зеландії загинула на карибському острові Сінт-Мартен, спостерігаючи на місцевому пляжі за літаками в аеропорту.
Повітряна хвиля від злітаючого літака збила жінку з ніг, і вона впала на тротуар, отримавши смертельну травму голови.

Трагедія сталася ввечері 12 липня. 57-річна новозеландка, яка приїхала на карибський острів в компанії друзів, стояла, тримаючись за огорожу, і спостерігала за злетом літака “Боїнг-737”, що прямує на Тринідад, коли її збив з ніг раптовий порив повітря від турбіни літака, повідомляє NZ Herald. Жінку доставили до лікарні, проте врятувати її не вдалося.

Аеропорт “Джуліана” на острові Сінт-Мартен є однією з головних визначних пам’яток острова. Він розташований зовсім поряд з пляжем, тому сотні туристів регулярно збираються біля його огорожі для того, щоб дивитися за літаками, що заходять на посадку буквально в декількох метрах над їх головами.

Любителі барвистих видів роблять це, не дивлячись на наявність по периметру паркану аеропорту відповідних знаків, що попереджають про небезпеку. У 2012 році при схожих обставинах отримала серйозні травми голови інша туристка. Відео цього інциденту було розміщено в інтернеті.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.