У Миколаєві п’яна компанія зняла на відео смертельну ДТП та намагалася втекти

У Миколаєві компанія п’яних молодих людей в автомобілі «Деу Ланос» збила на смерть 41-річного чоловіка.


Він помер на місці події, а водій та пасажири намагалися втекти в навколишні двори. Крім показань очевидців доказами провини п’яного водія стали відеоролики, які знімали його пасажири.

Про це повідомила прес-служба обласної Нацполіціі, 12 липня, повідомляє Комсомольская правда в Україні, передає Autosite.

Трагедія трапилася о першій годині ночі, 10 липня, на Центральному проспекті міста. «Ланос» врізався в чоловіка на великій швидкості. Все це відобразила камера мобільного телефону одного з пасажирів. До цього коментатори в салоні обговорювали швидкість авто в 160 кілометрів на годину, а водій проскочив на червоний сигнал світлофора.

Після характерного звуку удару і жіночих криків в салоні, чутно, як хтось із компанії говорить:

Все, валимо, валимо звідси, камери помітять.

Водій і його пасажири, скоївши ДТП, відразу з місця злочину втекли, ховаючись в найближчих дворах житлових будинків. Громадяни, які стали свідками події, намагалися самостійно затримати молодих людей, які тікали від покинутого транспортного засобу. Одного, з утікачів, власника транспортного засобу, перехожі наздогнали і тримали до приїзду співробітників патрульної поліції і слідчо-оперативної групи,

-повідомили в поліції.

В результаті поліцейські затримали 24-річного водія, а пізніше і всіх чотирьох його пасажирів.

За кілька годин до трагедії…

На попередньому відео, яке знімала компанія, відображені кілька хвилин розпиття алкогольних напоїв. Барною стійкою для молодих людей служив капот все того-ж «Ланоса», який через кілька годин після цього зробив смертельний наїзд на пішохода.

Свої розваги молоді люди знімали на камеру мобільного телефону, при цьому один з товаришів запевнив друзів, що в разі, якщо вони були напідпитку потраплять в поле зору поліцейських, то він все зможе… «вирішити»,

-сказано в повідомленні поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.