Кейт Міддлтон порівняли зі скандальною Кім Кардашьян

Поки Кейт Міддлтон і принц Вільям проводять час в Польщі, у Британії розгорнулася ціла кампанія проти монаршої родини: слова члена британського парламенту від Лейбористської партії Емми Дент Коуд, яка виступила з критикою знаменитої пари, наробили чимало галасу. Емма, що представляє виборчий округ Кенсінгтон (де і живуть герцог і герцогиня Кембриджські з дітьми), заявила, що Кетрін з майбутнім королем поводяться, як сім’я Кардашьян, але ж вони не кінозірки і не мають на це права.

Привід для таких гучних заяв – недавня поява подружжя на Вімблдонському турнірі, яка привернула до себе чи не найбільше уваги, більше, ніж сам тенісний турнір. Депутат обурена подібним ажіотажем і вважає, що монаршому подружжю пора спуститися з небес на землю, адже вони нічим не заслужили права на таке ставлення. На відміну від Девіда і Вікторії Бекхем:

Якщо нам, британцям, дійсно потрібні принц і принцеса, то нехай це будуть Бекхеми. Вони хоча б самі заробили свої гроші – заявила Емма Дент Коуд.

Також вона підкреслила, що не має особливо теплих почуттів і до королеви Єлизавети II, і відмовиться від зустрічі з нею, якщо та коли-небудь її запросить до Букінгемського палацу.

Королівський двір поки ніяк не прокоментував заяви політика, як і Кім, з якою порівняли Кейт. Вона, думаємо, такому порівнянню буде рада: інсайдери неодноразово повідомляли, що зірка реаліті-шоу мріє про зустріч з герцогинею Кембриджською.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.