Анджеліна Джолі найняла кілера, щоб покінчити із життям

Зірки – теж люди. І їм властиві залежності, спокуси і навіть психічні розлади.

Анджеліна Джолі

Ця красуня страждає на дисморфофобію. Акторка, яку називають однією із найгарніших в Голлівуді, зовсім не вважає себе привабливою. Вона з дитинства не приймає свою зовнішність. Навіть пухкенькі губи Джолі вважає потворством і хотіла їх зменшити. Така хвороба може спричинити страшні наслідки: анорексію або бажання покінчити з життям. І те, і інше було з акторкою. Тільки Анджеліна хотіла вбити себе не власноруч, а найняла кіллера.

Девід Бекхем

Красень, багатій, спортсмен – не чоловік, а мрія. Та навіть у нього є скелет у шафі. Виявляється, у Девіда діагностували синдром нав’язливих станів. Це означає, що колишня зірка футболу дуже хворобливо ставиться до порядку. Всі футболки він складає за кольором, у нього три холодильники: один для напоїв, другий для овочів та фруктів, а третій – для інших продуктів. Бекхем спати не ляже, якщо якась річ не на своєму місці.

Курт Кобейн

Якщо в інших героїв є ще шанс вилікуватися, то цього чоловіка хвороба вже зжерла. Курта переслідували різні психічні розлади. У нього і синдром дефіциту уваги був – коли людина неуважна та гіперактивна, і біполярний розлад, наслідком якого стала депресія. Кобейн знав про свої проблеми, але вперто відмовлявся від лікування, через що врешті звів рахунки з життям.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.