Там було не до співів! На Львівщині згорів табір. Від подробиць кров холоне в жилах

У ніч з 21 на 22 липня на вул. Конюшинній згоріло тимчасове стихійне поселення ромів. Про це у суботу, 22 липня, повідомила прес-служба Нацполіції Львова, передає Корупція.Інфо

Там уточнили, що самі роми до поліції, медиків та пожежників не зверталися. Місце пожежі виявили під час патрулювання самі правоохоронці.

«Інформація про пожежу від мешканців поселення, зведеного з наметів та тимчасових конструкцій за територією одного із торгівельних центрів на вул. Конюшинній у Львові, до рятувальників та поліції не надходила. Правоохоронці виявили задимлення та вогонь під час патрулювання даного району», – повідомили у поліції.

Правоохоронці також уточнили, що на момент виявлення пожежі на місці не було жодного мешканця поселення.

«На момент прибуття працівників поліції, на місці поселення не було жодного мешканця, горіли залишки тимчасових конструкцій. До медичних закладів Львова звернень постраждалих під час пожежі на вул. Конюшинній на даний час не надходило», – додали у прес-службі Нацполіції.

За інформацією правоохоронців, на території цього поселення проживало близько 60 мешканців Закарпаття, з яких близько 20 дітей.

У прес-службі ДСНС Львівщини підтвердили, «До нас ніхто не звертався про потребу залучення фахівців на вул. Конюшинну і відповідно наших працівників там не було», – повідомив головний фахівець сектору зв’язків зі ЗМІ ДСНС Львівщини Ігор Курус.

Нагадаємо, що останніми днями суперечки про поведінку ромів у центрі Львова і шляхи вирішення цієї проблеми спалахнули з новою силою, заклики про депортацію ромів за межі міста звучали навіть з уст депутатів міськради.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.