Ляшко придумав радикальний метод боротьби з бідністю

Радикальна партія Олега Ляшка запропонувала вирішити гостру проблему бідності в нашій країні досить радикальним методом.
Що власне і відповідає духу партії, передвиборчим слоганом якої була фраза «вила напоготові». Про це пише dnepr.info.

Олег Ляшко вкотре вже промовив очевидні істини. Зокрема, він розповів про те, що українці отримують найменші зарплати на пострадянському просторі, не кажучи вже про Європу

На своїй офіційній сторінці в Facebook лідер «радикалів» нардеп Ляшко написав про необхідність підвищення українцям мінімальної заробітної плати до 5 000 гривень, з неухильним щорічним підвищенням на 1 500 гривень.

«Радикальний» політик абсолютно впевнений в тому, що єдиний спосіб подолання бідності та забезпечення гідної пенсії в старості – це радикальне ж підвищення зарплат.

Також народний обранець переконаний – що тільки таким способом українцям вдасться вирватися з тотального болота бідності. Тільки висока купівельна спроможність наших громадян здатна «розігріти» національну економіку.

Наша команда пропонує встановити з 1 жовтня мінімальну зарплату 5000 гривень на місяць, а з 1 січня 2018 року – 6500 в місяць. І наступні три роки підвищувати мінімальну зарплату щорічно на 1,5 тисячі гривень.

– написав лідер політичної сили в соціальній мережі.

Ось тільки, як його команда має намір прийти до подібного економічного ривка невідомо, про це в пості не було сказано ні слова.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.