Внук Алли Пугачової одружився. Перші фото з весілля ошелешили Мережу. Розкішне дійство!(ВІДЕО)

26-річний лідер гурту Multiverse Микита Пресняков (старший син Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова) і 20-річна Олена Краснова сьогодні вступили в законний шлюб, передає Корупція.Інфо

До зали реєстрації шлюбу Микита і Олена прийшли лише удвох.

Весілля пари пройде в підмосковному котеджному селищі. Нагадаємо, згідно з ЗМІ на торжество запрошені понад 150 гостей.

З Юрмали привітати старшого онука приїхала бабуся Алла Пугачова, яка проводить на Балтійському узбережжі літо з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми Лізою і Гаррі.

 

На сторінці в Instagram свідок з боку нареченого поділився першими святковими фото.

“Ось і настав цей щасливий день”, — написав Микита Пресняков в Instagram

Пара розписалася в Московському обласному палаці одружень №1 у підмосковній Барвисі. Після цього молодята вирушили гуляти – на весільні торжества в підмосковне селище Жайворонки покликали близько 200 гостей, зокрема з-за кордону.

Відзначається, що у нареченої цілих дві весільні сукні і діамантова діадема.

У мережі вже з’явилися відео з РАГСу, в якому розписувалася пара.

Микита Пресняков – син Володимира Преснякова-молодшого і Крістіни Орбакайте, внук Алли Пугачової, співачки Олени Преснякової і композитора і саксофоніста Володимира Преснякова. Йому 26 років, і він народився в Лондоні. Микита встиг знятися в декількох фільмах і спробувати сили в музиці. Його обраниці, Олені Красновій, всього 20 років. З онуком Пугачової вона почала зустрічатися в 17-річному віці. Вона з Москви, а її батько – великий бізнесмен.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.