“Перегрілась Лерка!” – поведінка поп-зірки Валерії, яка вискочила на червону доріжку в трусах і ліфчику, викликало шквал емоцій(ФОТО)

49-річна співачка, схоже, має серйозні проблеми з психікою на грунті сексуальних розладів.
Нове вбрання російської співачки Валерії, яка, як відомо, підтримала політику Кремля щодо Криму і страждає українофобією, обурив і шокував її вірних шанувальників, повідомляє https://www.dialog.ua


У столиці Азербайджану стартував Міжнародний музичний фестиваль “Жара”, куди прийшла і Валерія. Вона одягалася не те в купальник, не те в нижню білизну (другий варіант більш підходить, судячи за кольором), а поверх нього начепила прозору туніку, крізь яку були прекрасно видно її принади.

Крім того, співачка пострибала, повздихала і посмикати в такому вигляді, після чого виставила все це неподобство в Інстаграм.
“Червона доріжка” Жари”на пляжі. На вулиці +38° C в тіні. Врятували від теплового удару купальник і невагома туніка”, – написала співачка. Її дуже вже розв’язна поведінка викликало критику серед користувачів Мережі.
“Якось не по статусу в трусах, навіть якщо фігура гарна! І Валерія далеко не Мадонна, щоб так безбашенно виходити”,” Може, взагалі в одних трусах хизуватися? Не розумію, навіщо себе виставляти напоказ”,”З розуму сходять, заради грошей на все йдуть. Ну непристойно, чого навчають наших дівчат”,” перегрівся явно! І навіщо?”, – написали вони у коментарях до запису Валерії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.