Пенсіонерка накупила елітного житла в Києві на 10 млн

Мати скандальних братів Валендюків «купує» чергову квартиру в ЖК бізнес-класу Central Парк

От не все так погано в нашій країні, якщо прості пенсіонерки з обласних центрів купують квартири за мільйони гривень в найдорожчих новобудовах столиці.

Буквально на днях – 14 липня – щасливою власницею елітного житла в півсотні метрів за адресою Київ, Івана Кудрі, 7 (квартира 420) стала громадянка Валендюк Лариса Пімоновна.

Мова про одного з найдорожчих ЖК Києва – Central Park, де квадратний метр коштує не менше півсотні тисяч гривень. Таким чином, квартира Лариси Валендюк потягне на 2 мільйони 500 тисяч гривень.

Звідки такі гроші у пенсіонерки (1952 г.), колишньої викладачки Вінницького педагогічного університету Валендюк?

Ще більше ви порадієте за забезпечену старість Лариси Пімоновни, дізнавшись, що названа вище нерухомість в елітному ЖК у неї не єдина.

З того ж держреєстру ми дізнаємося, що в березні поточного року вона купила в Central Park гараж – а це тут ще кілька сотень тисяч гривень: машіномісце №241а, рівень 3-й, літер. “2А”, об’єкт житлової нерухомості: Ні Опис об’єкта: Загальна площа (кв.м): 12.5 Адреси: м.Київ, вулиця Кудрі Івана, будинок 7, гараж 241а

І найголовніше придбання Лариси Валендюк в Central Park – чотирикімнатна квартира вартістю за 7 000 000 гривень!

квартира, об’єкт житлової нерухомості: Так Опис об’єкта: Загальна площа (кв.м): 121.7, житлова площа (кв.м): 46.8 Адреси: м.Київ, вулиця Кудрі Івана, будинок 7, квартира 421
Дата, час державної реєстрації: 25.08.2016
Разом – всього за рік пенсіонерка з Вінниці вкладає в елітне столичне житло близько 10 000 000 гривень! Звідки такі гроші?

Ймовірно, про це знають її сини – Олег і Владислав.

Старший – Олег Сергійович Валендюк: заступник начальника департаменту забезпечення діяльності керівництва ГПУ, екс-перший заступник прокурора АР Крим, екс-в.о. прокурора Києва. І молодший – Владислав Сергійович Валендюк: провідний спеціаліст Фонду гарантування вкладів фіз. осіб і вже близько року – ліквідатор банку «Фінанси і кредит» олігарха Костянтина Жеваго.

Наскільки прибутковою в Україні може бути і робота в ГПУ, і тим більше – правильна, на догоду колишніх власників типу Жеваго ліквідація банків – зайвий раз говорити не має сенсу. Так що ще раз порадіємо і за забезпечену старість Лариси Валендюк, і за успіх її синів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.