Міфи про секс, які породило порно

Хоча про це не прийнято говорити, але дуже багато хоча б раз в житті дивилися порно, також чимало громадян дивляться його на постійній основі.


Секс в таких фільмах завжди насичений і яскравий, що формує певну картину бажаного сексуального життя. Однак порнографія також породжує безліч невірних суджень про секс, що може згодом негативно відбитися на статевому житті людини.

Гладкість

У більшості інтимних роликів у обох партнерів область геніталій, та й інші частини тіла, гладко виголені, настільки, що іноді актори нагадують манекенів. Заводячи стосунки з кимось багато хто починає очікувати такої ж гладкості в інтимних місцях і у нього, проте волосся на тілі – природне явище, та й не всім до душі кожен день звертатися за лезом. Якщо вам неприємно дивитися на рослинність на тілі партнера, можна тактовно натякнути йому на це.

Можна без презерватива

Нерідко в порно пара зустрічається де-небудь в клубі / на вулиці, вирішивши віддатися пристрасті прямо там, притому презервативом користуватися ніхто не поспішає. Звичайно, нічого дивного, адже порноактриси п’ють контрацептиви. Не варто заперечувати, що порно дивляться в тому числі і підлітки, в зв’язку з чим у юнаків може сформуватися думка, що всі жінки приймають протизаплідні, тому турбуватися немає про що, хоча це не так.

Розмір

У порно найчастіше у чоловіків статевий орган значних розмірів, тому якщо дівчина почне порівнювати, то більшість будуть здаватися їй «маленькими». Однак дослідження вчених показують, що середня довжина вищезгаданої частини тіла у представників сильної статі досягає 13,1 см. Що до порно, то камера візуально збільшує статевий орган на 2-3 см, також аналогічний ефект забезпечує і відсутність на ньому волосся, до того ж, актори вдаються до різних хитрощів і трюків, щоб виглядати «солідніше» в кадрі.

Оргазм

Якщо вірити порно, то жінка, якій дійсно приємно від процесу, неодмінно видає відповідні звуки, кричить і стогне. Звичайно, і справді є дівчата, які віддають перевагу гучному сексу, але далеко не до всіх це може бути застосовано. Більш того, якщо дама почала кричати несподівано або робить це зайве голосно, не виключено, що вона відчуває біль або симулює.

Сквірт

Про нього чули багато, але майже ніхто не бачив, хоча в порно таке явище цілком можна знайти. Зазвичай, в таких роликах доведена до оргазму жінка буквально «бризкає струменем», проте в реальності сквірт не виглядає так, а в порно процес постановочний. В організмі дівчини годі й шукати резервуара, здатного збирати такі обсяги рідини, та й довести даму до «фінішу» таким чином під силу вкрай небагато кому.

Множинні оргазми

У порно обидва партнери можуть доходити «до суті» чи не по 10 разів за статевий акт, проте в реальності це рідко працює. Більш того, іноді у жінок і зовсім не трапляється оргазму, адже дослідження вчених показали, що близько 70% жінок хоча б зрідка імітують оргазм. Втім, акторам порно теж не дуже весело віддаватися пристрасті по кілька разів за короткий період, а задоволення на їхніх обличчях – всього лише частина роботи.

Трохи акробатики

У порно пари виробляють справжні акробатичні трюки, застигаючи в різних позах, які вимагають особливої ​​підготовки і хорошої фізичної форми. Але справа в тому, що їхня професія має на увазі такі навички, але в реальності краще не пробувати таких поз, якщо є сумніви у власній силі і витримці. Можна пошкодити що-небудь або заподіяти біль партнеру.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.