Крутіше Нострадамуса і Карпатських мольфарів: Юлія Тимошенко “Ванга”, пророкуючи повернення Януковича і відставку Порошенко (ВІДЕО)

Юлія Тимошенко вірить у щирість Міхеїла Саакашвілі, а також вважає, що Петро Порошенко готовий залишити пост глави держави.
В інтерв’ю телеканалу «NewsОne» вона зазначила, що поява політсили екс-губернатора Одещини позитивно відіб’ється на суспільстві, як будь-яка критика нинішньої влади. повідомляє http://real-vin.com/

При цьому лідер «Батьківщини» не впевнена, що «Рух Нових сил» є проектом Банкової.
Комплементи на адресу Саакашвілі Тимошенко роздавала щедро. Вона не вважає, що його партія складе конкуренцію «Батьківщині», а, навпаки, ратує за появу нових сил, які будуть критикувати владу.
Більш того, лідер парламентської фракції заявила, що за тими соцопитуваннями, на які вона орієнтується, рівень довіри до парламенту і уряду становить 1%, а президенту – 3%. Тому Порошенко нібито розуміє, що це кінець його політичної кар’єри, і він, на її думку, думає, як «більше заробити за цей період» і отримати «певні гарантії».
Тому Тимошенко вважає, що існують «домовленості між Порошенком і Януковичем, і не виключає, що посередником може бути як Кремль, так і деякі місцеві політики. Нібито з цієї причини розпочато «шлях для відбілювання Януковича». Крім того, Тимошенко заявила, що влада хоче дискредитувати деяких представників Майдану. Мабуть, вона мала на увазі себе, хоча Юлія Володимирівна до Революції Переваги ніякого відношення не має. Також вона заявила, що якісь люди від влади нібито хочуть отримати «мільйони Януковича» взамін за його часткову реабілітацію.
Фактично лідер «Батьківщини» використовувала весь можливий і неможливий арсенал звинувачень на адресу президента. Це явно вказує на те, що Тимошенко пішла ва-банк, а також своїх зв’язків з Москвою, в яких її звинуватив Ляшко, постарається «заретушувати» тим, що з Кремлем пов’язана нібито не вона, а оточення глави держави, яка зацікавлена ​​в «повернення» Януковича в українську політику. Мабуть, більш жорсткого і абсурдного «звинувачення» придумати складно. Напевно, на це і розрахунок. Чим очевидніше абсурд – тим в нього легше повірити.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.