В Естонії прямо на сцені під час виступу пoмер відомий український музикант

Під час фестивалю “Серпневий блюз” в Естонії у неділю, 5 серпня, пoмер відомий український музикант і художник – соліст групи Ivan Blues&Friends Іван Денисенко (сценічне ім’я – Іван БЛЮZ). Про це на своїй сторінці в Facebook написала Ольга Омельянчук, передає “Обозреватель”.

“Не можу і не хочу вірити. Під час концерту в Естонії зупинилося сtрце крутого і щирого Івана Денисенка. Він пішов прямо зі сцени. З гітарою у руках. Згадайте, як ми не один рік запалювали під його спів”, – написала вона.

Крім того, сестра музиканта Валентина Денисенко підтвердила смерть брата.

“Івана більше немає. Його серце зyпинилося на концерті. Велике прохання поки не турбувати сім’ю. Зрозумійте нас правильно”, – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

У мережі сумують та згадують про талановитого музиканта.

Журналіст Айдер Муждабаєв у своєму пості назвав Денисенка “людиною з найдобрішими очима”.

“Іван. Фантастичний музикант. Людина з найдобрішими очима. Як таке могло статися? Всього тиждень тому ми з друзями слухали його в Крапке.Коме. Мріяв сходити на найближчий великий концерт. Вічна пам’ять, це неможливо усвідомити”, – зазначив він.

Іван Денисенко – знаменитий український художник і діяч культури. Його музичний шлях почався паралельно з вивченням мистецтва в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури. В університеті швидко оцінили його глибокий бас і запросили співати в відому на всю країну народну хорову капелу “Золоті ворота”. Там Іван подружився з людьми, які познайомили його з блюзом, і з якими він пізніше створив музичну групу.

Перший концерт групи Ivan Blues & Friends відбувся 31 грудня 2007 року в київському барі Rag-Time. Після цього група регулярно виступає в клубах і концертних залах по всій країні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.