Як часто займаються сексом справді щасливі люди?

Зрозуміло, кожна людина індивідуальна і сексуальні апетити у всіх різняться. Комусь не вистачає сексу кілька разів на день, а когось цілком задовольняє секс раз на рік, причому по телефону. Але вченим вдалося знайти середнє значення навіть в такій індивідуальній справі, як сексуальні забаганки.
b917fbe1b0a3eb9b7a1bbae2400801cc

Дослідники з Університету Міссіссога, що в канадській провінції Онтаріо, з’ясували, скільки разів в середньому щасливі люди займаються сексом. Щоб вивести середнє значення, їм довелося досконально вивчити анкети, що включали результати психологічних тестів 25 510 осіб у віці від 18 до 89 років.

Виявилося, що найщасливіші люди, чиї анкети брали участь в дослідженні, займаються сексом раз на тиждень. Так, якийся жалюгідний раз в тиждень!

1453225728196914635

«Вважається, що часті статеві контакти роблять людину щасливішою, – поспішає розвінчати соціальні міфи глава дослідження, психолог Емі Мьюз. – Наше дослідження довело, що кількість контактів не підвищує настрою. Досить займатися сексом раз на тиждень, зберігаючи таким чином зв’язок з партнером, і залишатися щасливою людиною»

Так що, коли наступного разу спробуєш підняти собі настрій частими статевими зв’язками, гарненько подумай, чи зробить це тебе щасливішим. І тільки потім кидайся в пучину розпусти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...