На Київщині чоловік вбив молотком свою начальницю через заборону курити на роботі

В понеділок, 14 серпня, на Київщині раніше судимий чоловік до смерті забив молотком свою жінку, яка підібрала його на вокзалі та забезпечила оплачуваною роботою. Після вбивства своєї начальниці, чоловік викрав її авто та обікрав будинок.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Згідно з повідомленням, про зникнення жінки та крадіжку з її будинку в селі Хотів до поліції сповістив син загиблої. Отримавши повідомлення, поліція розпочала комплекс оперативно-розшукових заходів. Через 4 години правоохоронці знайшли в Києві викрадене авто. Окрім того, поліція влаштувала засідку та затримала викрадача.

Як з’ясували правоохоронці, затриманий ними 29-річний житель Кіровоградської області перебував у розшуку за крадіжку. Упродовж 10 днів він неофіційно працював вантажником у приватного підприємця в с. Хотів.

Молодик обурився на вказівку своєї начальниці не курити в приміщенні, схопив молоток і наніс їй 10 ударів по голові. Бездиханне тіло жінки заховав у цеху, в непрацюючому промисловому холодильнику,
– мовиться у повідомленні поліції.

Там також додали, що зловмисник, ретельно знищивши сліди злочину, викрав авто вбитої начальниці та поїхав до її помешкання, звідки викрав цінні речі: гроші, ювелірні коштовності та побутову техніку.

Правоохоронці вилучили всі речові докази. Підозрюваного затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчими відкриті кримінальні провадження за статтями “умисне вбивство”, “незаконне заволодіння транспортним засобом” та “крадіжка” Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.