З’явилися подробиці стрілянини за участю нардепа Мельничука у Києві

Стрілянина у Києві, ініціатором якої став позафракційний нардеп Сергій Мельничук, сталася на території дитячого садочка.

Про це пише екс-боєць батальйону “Донбас” і блогер Євген Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

Два роки потому шахрайським шляхом дитячий садок було вилучено із комунальної власності, але місцеві мешканці із цим не погодилися, і зрозуміло чому – для дітлахів місць у дитячих закладах Києва катастрофічно не вистачає. Два роки судів, і нарешті справедливість було відновлено – угоду було визнано незаконною, її було скасовано, а дитячий садок повернуто у комунальну власність. Але раптом приїхав… хто б ви думали?.. Народний депутат Мельничук! Який став на захист шахраїв-рейдерів, і плювати він хотів на дітей та на їхніх батьків разом узятих!
– підкреслює активіст.

За його словами, на місці конфлікту була і нардеп Надія Савченко, “але їй люди пояснили ситуацію, показали рішення суду та вона не стала сперечатися – поїхала собі геть”.

“А от потвора Мельничук заявив, що рішення суду для нього нічого не означає, і тут буцімто буде його громадська приймальня! Але місцеві такою поведінкою обурилися та у прямому сенсі того слова трохи потовкли йому пику. Нащо Мельничук дістав свій пістолет і почав стріляти у людей”, – додає він.

Також Шевченко зауважив, що опісля політик разом зі своїм охоронцем зачинилися в машині, яку оточили місцеві жителі та ветерани зі спілки Деснянського району міста Києва.

“Поліція намагається їх вгамувати та не допустити суду Лінча, бо розлючений натовп вже почав бити вікна в тій машині й витягати за вуха того шакала”, – наголошує екс-боєць “Донбасу”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.