Зупинилось серце… Спонтанно помер відомий депутат. Сиротами залишились троє дітей

Пішов із життя 45-річний депутат Вінницької облради Ігор М’ясківський. Він працював директором комунального підприємства “Жмеринка комунсервіс”. Депутат потребував операції на серці, але не встиг її зробити, передає Корупция.Інфо.

Повідомив його однопартієць Григорій Зозуля. – Позавчора я у справах їздив до Жмеринки. Спілкувались з Ігорем. Раптом йому стало важко дихати, і ми його відвезли до лікарні, – розповідає він. – Вчора поїхав його провідувати. Наче все нормально було. Ще з його дружиною їздили купувати ліки в аптеку. Надвечір я зібрався їхати додому, але вже буквально за п’ять хвилин дружина Ігоря передзвонила і сказала, що його не стало.

Я повернувся у лікарню. Ігор М’ясківський вже давно збирався зробити операцію на серці. Але все відкладав. – Ми об’їздили всі лікарні, і в Амосова були. Там сказали, що в Ізраїлі чи Білорусі буде дешевше зробити, тому щоб там лікарські препарати дешевше обійдуться, – продовжує Григорій Зозуля. – В нього було розширене серце і ще багато проблем. Щоб лікувати серце, треба збити тиск. Коли збивають тиск, починають відмовляти нирки. Отакі складнощі.
Операція дуже дороговартісна, обійшлася б у 100 тисяч доларів. Але навіть не в тому справа. Ми вже з білорусами домовились про все, але постало питання про транспортування, адже був ризик, чи перенесе Ігор злет-посадку. У покійного депутата залишилась дружина та троє дітей. Старший син якраз закінчив навчання та влаштувався на роботу в Західній Україні.

Молодшим дівчатам 15 та 6 років. Ховатимуть Ігоря М’ясківського завтра у Жмеринці. Попрощатись з ним можна о 13-й годині за адресою: місто Жмеринка, вулиця Київська, будинок 24, квартира 31.
Колектив Vlasno.info висловлює співчуття рідним і близьким покійного з приводу його передчасної смерті. В обласну раду тепер “зайде” інший депутат, який у рейтингу займає найвище місце. Його прізвище поки що не повідомляють. Можливо, він відмовиться від депутатства з різних причин. Тоді в обласній раді опиниться наступний претендент на депутатство. Нагадаємо, у червні помер директор художнього музею Ілля Безбах.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.