Заміна асфальту і рештки крові… Знайшли місце, де ховали тернопільську випускницю. Виявляється, це вже серія вбивств!

Наталія Костилєва, експерт-криміналіст каналу СТБ, яка намагається допомогти підозрюваному у вбивстві Ірини Мукоїд вважає, переконана, що 17-річну дівчинку у Вишнівці вбили зовсім не там, де знайшли тіло, у чому переконує офіційна версія слідства. Криміналіст каже, що злочинці після вбивства тіло переховували на незавершеній будові, поки думали, що з ним робити далі, передає Корупція.Інфо.

«Чому не були залучені кінологи і службові собаки? Адже кінологічна служба – це не просто допомога, це відділення служби розшуку за запаховими відбитками людини, кінологів залучають при прочісуванні території, для того аби виявити місце злочину, сліди крові людини… У справі вбивства неповнолітньої дівчинки ці дії не були проведені, а отже були втрачені відбитки на місці скоєння злочину.

Нам довелося самотужки шукати це місце, працюючи зранку до вечора, пішки обійти Вишнівець і його закутки. У результаті виявлено два місця: перше місце, куди дівчину привезли для ґвалтування (поліція теж спочатку внесла це місце у справу, навіть поняті були, які і розказали нам про заміну асфальту і рештки крові); друге місце, куди привезли тіло дівчинки, доки було прийнято рішення, що робити з ним далі.

Головне запитання свідків і поліцейських, які першими були на місці, де знайшли тіло Ірини Мукоїди було: «Що це за субстанція чи пил на ногах дівчинки, яка нагадує сірі панчохи і не співпадає ані з ґрунтом, ані з пилом дороги, де знайшли тіло?» Відповідь на це запитання ми знайшли на незакінченому будівництві трохи нижче місця, де виявили тіло. Це рештки цементу і будівничого пилу. Деякий час тіло дівчинки знаходилося саме там, доки вбивці не вирішили позбавитися тіла, викинувши його на узбіччі міжнародної траси, таким чином інсценувати «гастролера».», – написала Костилєва.

Більше того, криміналіст повідомляє шокуючу інфорацію про те, що подібний випадок у Вишнівці вже був, так було знайдено тіло чоловіка і справу закрили, списавши на випадкового проїжджого.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.