З’явилось відео перших хвилин після смертельної ДТП за участю автомобіля Димінського

Очевидці поділились відео з місця резонансної ДТП, на якому видно президента ФК “Карпати” Петра Димінського.

У Львові триває розслідування резонансної смертельної ДТП за участю кортежу місцевого бізнесмена Петра Димінського. У п’ятницю його броньований Mercedes влетів у легковик, за кермом якого була 31-річна жінка. Вона померла на місці. Усю вину на себе взяв охоронець бізнесмена, якого вже затримали правоохоронці.

Про страшну аварію на роздоріжжі біля села Ямельня нагадують уламки, досі розкидані при дорозі, де кортеж Петра Димінського влетів у Opel Astra, за кермом якого була 31-річна Наталія Тріла. У неділю проводити її в останній путь зібралося все село. Поховали жінку у весільній сукні.

Вбита горем матір загиблої Наталії уже який день вживає заспокійливі ліки. Каже, від п’ятниці ні слів співчуття, ні вибачення від винуватців ДТП так і не почула.

Я мати вбитої ним дитини. Я з ним зустрінусь, але він не хоче зі мною побачитись. Всі говорять, що він мусить мати якісь пошкодження. Якщо з моєї дитини зробив місиво, то як ви думаєте, він хоча б в чоло вдарився,
– розповіла мати загиблої Марія Тріла.

Фрагмент відеозапису перших хвилин смертельної аварії зробив один зі свідків. На ньому видно сивого чоловіка у білій сорочці дуже схожого на 62-річного Петра Димінського, який обходить потрощений автомобіль. Саме цей чоловік і був за кермом броньованого. Згодом винуватець аварії сідає у позашляховик, який належить охороні олігарха і їде з місця аварії.
Та підтверджувати це поліції свідки не квапляться.

Мені, як потерпілому, особисто вони розказують, що це бачили. Бачили інших очевидців. Але вони просто бояться і переживають за своє життя. Офіційно свідками виступати вони поки що не хочуть,
– заявив брат загиблої дівчини Степан Маринця.

У поліції ж кажуть, Петро Димінський фігурує у справі поки як свідок. Його опитали і призначили ряд експертиз, серед яких і аналіз ДНК. Генетичний матеріал взяли з подушки безпеки на місці водія Mercedes.

“Наразі в нас є особа, яка вказує на те, що був за кермом. Але ми розглядаємо і інші версії. Тобто осіб, які могли перебувати за кермом і здійснили ДТП. Ми працюємо досить активно”, – зазначив слідчий Микола Самарчук.

Тим часом суд вже обрав запобіжний захід охоронцю, який заявив, що саме він був за кермом Mercedes – тримання під вартою без права внесення застави. Сам Петро Димінський за три доби жодного разу не прокоментував цю трагедію.

Доступно про головне. Долучайтеся до паблік-чату 24 каналу у Viber
Теги: Новини України Львів Аварії та ДТП Жертви

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.